Musicalben szerepelne a 48 éves híresség?

Andrew Lloyd Webber szerződtetné Susan Boyle-t

Andrew Lloyd Webber, a musical világának nagy "guruja" szerződtetné a Britain,s got a talent tehetségkutató műsorban egyedülálló hangjával feltűnt, és azóta valódi hírességgé vált 48 éves munkanélküli Susan Boyle-t - írja a The Sun.

2009.05.16 14:17MTI

A lap szerint a Jézus Krisztus Szupersztár, Az Operaház Fantomja, és a Macskák szerzője valóra válthatja Susan Boyle álmát, és szerepet adhat a skót nőnek a West Enden futó darabjainak egyikében. "Fantasztikus ember, és nagy rajongója a darabjaimnak. Ha benne akar lenni az egyikben, meg lehet oldani - erősítette meg az újság értesüléseit a zeneszerző. - Azt hiszem, tudom is, hogy melyik szerepet énekli majd, de még nem árulom el. Nagy jövő vár rá".

A napilap szerint Webber kapcsolatban áll Simon Cowell-lel, a tehetségkutató produkciós vezetőjével és egyik zsűritagjával, múlt hétvégén pedig meg is látogatta Cowellt Los Angelesben, hogy Susan Boyle jövőjéről beszéljenek. Pletykák szerint a zeneszerző az Evitában látná szívesen a skótok új büszkeségét, abban a darabban, amelyben Boyle nagy példaképe, Elaine Paige is nagy sikereket ért el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.