Végre összeszedte magát Ozzy lánya

Micsoda fotók: Gyönyörű nő lett a kövér, slampos Kelly Osbourne!

A londoni divathéten már okozott alapos meglepetést Osbourne-ék tehetséges, ámde korábban kissé slampos külsejű lánya - Kelly egy újabb nyilvános eseményt választott új külseje prezentálására.

Meghökkentő fotók: Kelly Osbourne gyönyörű nő lett! képgaléria

2010.03.05 17:30ma.hu

Fekete ruhában, megdöbbentően vékonyan és szőke, rövid hajjal pózolt a londoni divathéten a közelmúltban Kelly Osbourne.

Az egyébként szemrevaló fiatal lány az utóbbi években szinte mindent elkövetett, hogy ne tűnjék nőiesnek.

Így mutatott régen Kelly...

Úgy látszik azonban, döntött, helyrerázza magát, ráadásul a szerelem is közbelépett... Kelly mindenesetre pár hónap leforgása alatt bombanőt csinált magából!

Most, a Vanity Fair and Hudson Jeans Host DJ Night elnevezésű rendezvényen jelent meg Los Angeles-ben két napja - immár kissé sajátosabb, levendula színben

játszó világos hajjal, és hozzáillő virágos ruhában és bőrdzsekiben.

Alig lehetett ráismerni! Sminkje bájos és visszafogott volt, éppen illő az öltözékéhez. A kilógó melltartó azért nem hiányzott...

Kelly Osbourne kezét egyébként tavaly meg is kérte a párja, Luke Worall.

Őrület! Bajuszt viselt Kelly Osbourne!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.