Mindenkit meglepett a korábbi duci lány

Megdöbbentő képek: A dundi Kelly Osbourne hihetetlenül vékony lett!

Még tavaly is a szokásos formáját hozta, most azonban alaposan meglepte a londoni divathét közönségét Kelly Osbourne - Az egykori fekete dundi lány szőkén és szupervékonyan jelent meg!

A mindenit: Kelly Osbourne megdöbbentően vékony lett! képgaléria

2010.02.22 15:30ma.hu

A népszerű The Osbournes-sorozatban éveken át nyomon követhette mindenki Kelly Osbourne cseperedését.

Az utóbbi években az egyébként csinos lány jelentős súlyfelesleggel küzdött, általában feketében járt, hogy elfedje kilóit.

Így festett Kelly korábban...

Hajszínét, formáját állandóan változtatta, olyan volt, akár egy kaméleon. Most azonban alapos meglepetést okozott Kelly!

A Londonban megrendezett divathéten mindenki hüledezve nézte, ahogy igéző vörös ruhában, figyelemreméltó combokkal, és magához képest hihetetlenül vékonyan, szőke hajkoronával végigbillegett a kifutón!

A közelmúltban róla készült fotók mind arról árulkodnak, hogy az Osbourne-lány igencsak előnyére változott.

A hírek szerint mindez nemcsak a nagy akaraterőnek és a diétának, hanem kedvesének, Luke Worall-nek is köszönhető, aki megkérte a kezét.

Kelly egyébként tavaly harmadik lett a Szombat esti láz brit változatában. A megterhelő felkészülés alatt már nyolc kilót fogyott.

Bajuszt viselt Kelly Osbourne!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.