Megdöbbentő vallomást tett a sztárcsemete!

Képek- Napi ötven tablettán élt Kelly Osbourne!

Megdöbbentő vallomást tett új könyvében Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne lánya. A sztárcsemete bevallotta, 17 évesen súlyos Vicodin-függő volt, s előfordult, hogy napi ötven gyógyszert is bevett.

Döbbenetes képek! Kelly külseje sokszor változik! képgaléria

2009.08.31 19:35ma.hu
Kelly új könyvének borítója

- "Nyugodt, merengő és boldog voltam tőle" - emlékszik vissza az első élményére Kelly.

- "A következő reggel felhívtam a srácot, és vettem tőle 2 vagy 3 tablettát körülbelül 20 dollárért" - írja Fierce című új könyvében a sztár.

Kelly az önéletrajzi írásban azt is elárulja, gyógyszerfüggősége akkor fordult igazán komolyra, amikor 2002-ben kiderült, édesanyja, Sharon rákos. – írja a tvweek.com.

- "Próbáltam erős maradni, így Vicodint szedtem, hogy leplezzem a szörnyű szomorúságot. Ekkor már ott tartottam, hogy éjjel felébredtem, és hatosával vettem be a pirulákat. Nemsokára már napi 50 tabletta volt az adagom. A legtöbb ember tíztől meghalna" - írja Kelly.

A sztárcsemete ma már - három elvonó és pszichiátriai kezelés után - gyógyultnak mondható ugyan, de mint a Fierce-ből kiderül, Kelly szerint "erős esély" van rá, hogy a Vicodin-rémálom újra visszatérjen az életébe.

Kelly-t már többször letartóztatták!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.