Kicsit korai lenne az esküvő!

Képekben a vadóc - Kelly Osbourne 18 éves férjet akar?!

Hoppá - Kelly Osbourne kicsit siet! A vőlegény 18, a menyasszony 23 éves. Nem túl elhamarkodott ez az esküvő?

Kelly Osbourne, a kaméleon! képgaléria

2008.07.29 17:47rtlbulvar.hu

Hollywoodban az a pletyka járja, hogy Kelly Osbourne kezét megkérte szerelme, Luke Worrell.

A híresztelés alapjául egy különös eljegyzési gyűrű szolgál, ami történetesen Kelly ujján csillogott pár napja New York utcáin.

Kelly és Luke - buliban sem tűrtőztetik magukat!

A 23 éves énekesnő és a 18 esztendős modell szerelme alig pár hónapja lobbant lángra, de a sztár már többször nyilatkozta, hogy komolyan gondolja a kapcsolatot.

- Remekül kijövünk egymással. Tényleg nagyon szeretem őt. Ha együtt vagyunk, mindig szuper a napunk - mondta az Osbourne-lány. Egyúttal határozottan cáfolta, hogy kedvesével már most a házasságra gondolnak.

Mint mondta, komolyak a szándékaik, de fiatal koruk miatt még messze van a nagy nap ideje. Kelly szándékának komolyságát jelzi az is, hogy pár hete a szüleivel töltött nyaralása is magával vitte Luke-ot.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a papa miként fogadta a fiút, de extravagáns külsejét elnézve jól beleillik a fura famíliába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.