Érkezik a bolondos família...

Osbourne-hétvége lesz a magyar zenetévén!

Március elsején és másodikán The Osbournes Hétvége lesz a magyar Music Television műsorán! Két napra vendégségbe mehetünk a rocklegenda családjához - Csak dőljünk hátra kényelmes fotelünkbe a zenecsatorna képernyője előtt, és lássuk mint tengeti napjait ez a bolondos família!

2008.02.29 19:50ma.hu

Március elsején és másodikán The Osbournes hétvége lesz a magyar Music Television műsorán! Két napra vendégségbe mehetünk a rocklegenda családjához; csak dőljünk hátra kényelmes fotelünkbe a zenecsatorna képernyője előtt, és lássuk mint tengeti napjait ez a bolondos família!

Ozzy szeretné végigcsinálni az Ozzfest turnét józanul, ezért barátai jógázni viszik, verseket olvasnak neki - ám ezek egy igazi rocklegendát nem hathatnak meg. Később Ozzy egy tengerparti tűzrakással szeretné meglepni Sharon-t, de a természet közbeszól.

Kihagyhatatlan pillanatok, ahogy az öreg Ozzy káromkodva üvöltözik a hatalmas víztömeggel! A nem hétköznapi család hétköznapjait még számtalan történés színezi ki: Sharon 20 év után újra beszél apjával, Ozzy nagyapa lesz, Arthur kutya pedig gyanúba kerül, hogy megerőszakolta Gus-t, a család macskáját.

Hétvégén kiderül az igazság! Töltse Ön is családi körben március első szombat-vasárnapját a magyar Music Television The Osbournes Hétvégéjén!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.