Ismét zaklatják a modellt

Kismama fotók - Veszélyben a terhes Claudia Schiffer élete?

Nem túl felhőtlen a ma is csinos szupermodell terhessége - Claudia Schiffer harmadik babáját várja, közben a férje érte és közös gyermekeikért retteg. Feltűnt ugyanis újra egy zaklató.

Képekben a harmadik gyermekével terhes Claudia Schiffer! képgaléria

2010.03.25 06:30ma.hu

Minden nap kénytelen szembenézni Matthew Vaughn rendező azzal, hogy felesége, Claudia Schiffer veszélyben van.

Brad Pitt, Claudia és Matthew a Kick-Ass londoni premierjén

A Female First-nek a modell párja elmondta, eddig még úgy érezte, valahogy csak tud vigyázni a nejére és két gyermekükre, de így, hogy már úton van a harmadik csemete is, egyre nehezednek a dolgok.

Claudiát, akit korábban egy ismeretlen kanadai férfi molesztált, több testőr is körülveszi, már otthonról sem mehet el egyedül.

Matthew Vaughn-ban nemrég megállt az ütő, amikor hazaérve egy férfit talált a konyhájukban, kezében egy csomagot szorongatott. A rémült férj azt hitte először, hogy fegyver van nála...

Schiffer és kedvese a hétéves Caspar és az öt esztendős Clementine után most a gyerekek kistestvérét várják. A rendező Vaughn-nal Claudia 2002-ben kötötte össze életét.

A szőke modell 39 évesen lesz újra anya, és elmondása szerint nagyon élvezi a terhességet, mióta ugyanis gyermekei vannak, lazább lett és a súlya miatt sem aggodalmaskodik annyit - ennek ellenére nem hízik.

Claudia Schiffer lett az év modellje!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.