Ha nem elég gyors, leharapják...

Szexi képek - Bai Ling mellbimbóját meg akarták enni!

Különös háziállatot tart otthonában a bájos kínai színésznő, arra azonban nem gondolt, hogy egyes testrészeit akár játéknak is nézheti a kis vadóc.

Bai Ling megmutatta óriás mellbimbóit! képgaléria

2009.11.11 15:25ma.hu

Bai Ling-et alaposan megrémisztette a minap kedvence - A csinos színésznő, aki sosem viszi túlzásba az öltözködést, otthon pihent a "házőrző" gepárd-macska keverékkel.

Bai Ling és kedvence

Mindig meztelenül alszik, ám arra nem számított, hogy háziállata nekiront.

Megszokta, ha kedvence nyalogatja a lábát, vagy a kezét, ám ezúttal nem végtagjait, hanem a mellbimbóját nézte ki magának.

Bai Ling arra lett figyelmes, hogy az állat ébredés után ráveti magát, és ha a színésznő nem elég gyors, leharapta volna a mellbimbóját!

A sztár bevallása szerint kedvence nyilván azt hihette, hogy valamiféle játékkal van dolga...

Tiszta szerencse, hogy Bai Ling időben kapcsolt, hiszen a kínai szépség ha teheti, örömmel mutatja meg jellegzetes mellbimbóit...

Nem zavarja, ha a strandon fotózzák le meztelenül - kisebb, de formás idomaival megmozgatja a férfiak fantáziáját.

Különleges külseje miatt a világ ötven legszebb embere közé is beválasztotta a People magazin.

A szemrevaló Bai Ling még otthon, Kínában kezdte építeni karrierjét, majd a kilencvenes években megtette a nagy lépést: Hollywood-ba költözött.

Első komolyabb filmszerepét a Hollóban játszotta el, 1994-ben.

Rendzavarásért ítélték el Bai Ling-et!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.