Nem valami boldog a kispapa...

Képek - Retteg az ex dühétől! Britney volt férje újra apa lesz

Lehet, hogy hamarosan újra maga alá kerül a pophercegnő? Bár már rég elvált egykori párjától, Britney-t komolyan elkeserítheti, hogy Kevin újra családot alapít. Ahogy valójában a kispapát is...

Kevin Federline a gyermekeivel, jelenlegi és korábbi párjával képgaléria

2009.11.10 15:30ma.hu

Ismét gyermekáldás elé néz Kevin Federline, aki annak idején a táncosaként került Britney Spears közelébe, és a fiatalok egymásba szerettek.

A popsztár és Federline házassága nem tartott sokáig, ám két gyermek is született belőle, a most hároméves Sean Preston és a két esztendős Jayden James.

Kevin és Victoria a Britney-től született két kisfiúval

Kevin és Britney hosszas marakodás és bírósági perpatvar után ma már békésen viselik egymás társaságát, és kisfiaikat is igyekeznek egyetértésben nevelni.

A hírek szerint azonban most veszélybe kerülhet az idill. Kiderült ugyanis, hogy Federline kedvese, a sportoló Victoria Prince gyermeket vár.

Kevin kezdetben még reménykedett, hogy nem biztos a dolog. Úgy hírlik, megkérte a párját, bizonyosodjanak meg arról, valóban érkezik-e a baba, a teszt azonban pozitív lett.

Kevin Federline állítólag nem túl vidám, hiszen egyelőre nem tervezett gyermeket vállalni a szőke lánnyal. Ráadásul Britney máig pénzbeli támogatást nyújt Kevinnek, a két gyermeküknek és még Victoriának is.

Egykori férje attól tart, Spears-t nagyon megviseli majd, hogy új családot alapít.

A helyzetet csak bonyolítja, hogy az egykori táncosnak korábbi kedvesétől is született két gyermeke. A színésznő Shar Jackson-nak egy fia és egy lánya van Federline-tól: Kaleb és Kori. 

Balhé lett Britney Spears playback-jéből!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.