Britney ex-férje körül sok a rosszakaró!

Hoppá- Lehullt a lepel Kevin Federline-ról!

Nemrég azt olvashattuk, hogy Kevin Federline mennyire rajta van az ügyön, hogy visszaédesgesse magához Britneyt, máris lebukott. Akármennyire is szeretne úgy tűnni, mintha az év minta apája lenne, ezt nem sikerül elhitetni velünk!

Kevin Federline és Britney egykor szerették egymást- de mi lett belőle! képgaléria

2008.12.17 18:30ma.hu

Sajnos nemrég azonban kiderült az, hogy túl sok körülötte a hozzá hasonló pénzéhes ismerős, aki pár dollárért rögtön teregeti is a szennyest. 

Egy forrás ugyanis úgy nyilatkozott a Star magazinnak, hogy a kulisszák mögött az egykori háttértáncosnak még mindig nincs munkája, ám továbbra is képes napokra lelépni bulizni, mialatt a gyerekeket Jennyre, a dadára hagyja. 

- Kevin imád füvezni, és órákat képes eltölteni videójátékokkal a barátai társaságában. Sőt! Sokszor előfordul, hogy nőket is felvisz Los Angeles-i házába.” - mondta az ismeretlen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.