Kevin Federline felfedezte, hogy szülő

Fotók: Britney exe, mint az év apukája?

Mitől lesz valaki az év legjobb szülője? - Ezen a kérdésen érdemes elgondolkodni, különösen, hogy Britney Spears volt férjét, Kevin Federline-t már egyszer az év apukájának titulálták.

Britney és Kevin Federline a régi szép időkben... képgaléria

2008.06.05 11:05ma.hu

Az egykori pophercegnő volt férje, Kevin Federline felfedezte, milyen mély szülői érzések is lakoznak benne - persze, éppen ideje volt.

Amíg ex neje, Britney Spears foglalkozott két csemetéjükkel, messze nem volt ennyire a helyzet magaslatán. A bulik sokkal jobban foglalkoztatták "K-Fed-et", mint fiai, sőt, még az a hír is elterjedt, hogy a jelenlétükben füvezett...

...csakhogy az élet produkál érdekes dolgokat. Miután az énekesnő elindult a lejtőn - mély depresszióba esett, hisztérikus rohamokat kapott, és zavart idegállapotban még életveszélynek is kitette gyermekeiket -, már képtelen volt felelősséget vállalni a két kicsiért. Britney-t pszichiátrián kellett kezeltetni.

Kevin, Jayden James és Sean Preston

A bíróság végül az apának, Kevin Federline-nak adta a két kisfiú, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogát. A zaklatott életű énekesnőtől jó időre még a lehetőséget is megvonták, hogy láthassa fiait.

K-Fednek meg kellett barátkoznia a gondolattal, hogy mostantól valóban ő felelős a gyerekekért - úgy tűnik, az együtt töltött idő megtette a hatását, mivel a sztár ma már nagyon lelkesen mesél a fiairól.

Úgy tűnik, olyannyira kitűnt apai képességeivel, hogy 2007 novemberében a Details magazin őt választotta az év apukájának.

A történethez hozzátartozik, hogy Federline-nak nemcsak Britney-től van két gyermeke. Volt barátnője, Shar Jackson is megajándékozta két csemetével: először egy kislánnyal, Cori-val, majd másodjára nem sokkal azelőtt esett teherbe a kis Kalebbel, hogy Kevin elhagyta Britney Spears kedvéért...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.