Elkéne a melltartó az énekesnőre...

Kínos fotók: Nade Britney! Csúnya az a lógó cici!

A pophercegnő bizony nem mindig találja el, mi áll jól neki - A lógó mellek ebben a formában biztosan nem...Britney Spears-t többször érte már kritika, mert nem visel melltartót, de nem tanul belőle.

Britney közszemlére tette mellbimbóit... képgaléria

2009.11.06 10:25ma.hu

Britney Spears már régen belépett azon sztár hölgyek sorába, akik előszeretettel mutogatják fedetlen kebleiket, ha csak a pólón keresztül is.

A szőke énekesnőt nem zavarja az sem, hogy keblei melltartó nélkül nem állnak a legelőnyösebben. Egy biztos: a lesifotósok érdeklődésére így mindig szímíthat!

Britney itt sem viselt melltartót...

Britney most Amerika és Európa után Ausztráliában folytatja "Iz Can Wave My Handz" elnevezésű turnéját.

Pihenésképpen Perth-ben indult egy laza sétára, sportosra véve a figurát, igaz a sportoláshoz is elkéne a cicifix.

A sztár ma lép színpadra az ausztrál városban, és november végéig az országban is marad.

Spears egyébként kiegyensúlyozottnak tűnik manapság - bár menedzserével, Jason Trawick-kel korábban elváltak útjaik, pár héttel ezelőtt a hírek szerint helyreálltak a dolgok: már az eljegyzést is megtartották...

Britney-nek két kisfia van, Sean Preston és Jayden James, akiknek az énekesnő exférje, Kevin Federline az édesapja.

Britney Spears tangában rázza!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.