Goldie másodszor is nagyi lesz?

Gyanús fotók: Kate Hudson Rodriguez gyermekét várja?

Korábban Madonnával hozták hírbe, ma azonban már Kate Hudson-t szereti a baseball-sztár Alex Rodriguez. De lehetséges, hogy ő lesz Kate Hudson második gyermekének apja?

Kate Hudson, Alex Rodriguez és a gyerekek: jön az új bébi? képgaléria

2009.10.01 15:30ma.hu

A popdíva januári válása környékén még Madonna és Alex Rodriguez szerepeltek a bulvárlapok címoldalán - A románc azonban nem tartott sokáig.

Tavasszal Kate Hudson színésznővel jött össze Alex Rodriguez baseball-játékos. Goldie Hawn csinos lánya szintén elvált, egykori párjától, Chris Robinson-tól van egy ötéves kisfia, Ryder.

Alex, Kate és a gyerekek séta közben - Fotó: Splash

Alex ugyanúgy családos ember - neki két gyermeke van, nejétől azonban már különvált. A hírek szerint Kate Alex csemetéivel is úgy foglalkozik, mintha sajátjai lennének.

A jelek szerint teljes az egyetértés Rodriguez és a színésznő között - a szerelmesek közös házat is terveznek venni Malibun.

A minap itt készültek róluk érdekes fotók, s lám-lám, gyanúsan domborodó pocakkal kapták le Kate Hudson-t...

Lehetséges, hogy máris jön a közös baba? Talán nem véletlen nézelődött Alex és Kate új ház után...

Persze, az is lehet, hogy csak kissé elengedte magát a szőke sztár - láttunk már korábban is róla kissé pocakos képeket! Méghozzá bikiniben...

Családi botrány keseríti Kate Hudson életét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.