Telefonszex-függő lett a szőkeség!

Kate Hudson szex közben szeret trágárkodni!

Kate Hudson a barátai szerint szó szerint telefonszex-függő lett és éjszakai erotikus telefonhívásokkal dobja fel a nemi életét és trágár szavakkal örvendeztetik meg egymást kedvesével.

Kate Hudson gyönyörű és szexis! képgaléria

2009.09.07 14:10ma.hu
Kate most költözött oda pasijához!

Kate Hudson legújabb választottja Madonna expasija, Alex Rodriguez.

A pár 2008 novemberében találkozott a Fontainebleau hotel megnyitóján, de csak augusztusban vállalták fel szerelmüket a nyilvánosság előtt. Persze nyílt titok volt már egy ideje, hogy együtt járnak, ezért senkit nem ért meglepetésként a hír.

A színésznő akkor elmondta, úgy érzi, megérett a kapcsolatuk a gyerekvállalásra is, ő pedig mihamarabb szeretne áldott állapotba kerülni. Pár héttel később Hudson már fiúja New York-i lakásában lakott.

- "Kate nagyon komolyan gondolja ezt a dolgot" - mondta egy bennfentes az in Touch magazinnak. Komolyságát bizonyítandó a színésznő mindent megtesz, hogy fenntartsa A-Rod érdeklődését: erotikus hívásokkal dobja fel nemi életüket.

Esténként, amikor nem lehetnek együtt, trágár szavakat suttog a New York-i Yankee fülébe.

- "A-Rod elmesélte csapattársainak, miket mondogat neki! Hát annyit mondhatok: húha!"- írja a Kiskegyed.

Hudson különben a minap költözött Rodriguez New York-i lakásába…

A színésznőről és Rodrigeuzről május óta az a hír járja, együtt vannak, augusztusban a színésznő már azt is kifejtette, gyereket szeretne pasijától.

Hudson és Rodriguez gyerekei remekül kijönnek egymással, ami azért nem utolsó szempont.

- "Kate már teljesen berendezkedett, nagyon jól érzi magát a lakásban. Nagyon komolyan gondolja ezt a dolgot" - mondta egy névtelen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.