Kate Hudson meghitten csókolózott!

Képek! Nyilvánosan smárolt a szőke színésznő!

Egy egész standion előtt smárolt a szép szőke színésznő, Kate Hudson és Madonna exkedvese, Alex Rodriguez. Ezzel a nyilvános csókkal most már hivatalossá tették a kapcsolatukat, melyről eddig csak pletykák keringtek!

Kate Hudsonnak sok pasival volt dolga mostanában! képgaléria

2009.08.17 16:10ma.hu
Az első nyilvános csók

Hónapok óta keringtek a pletykák: Kate Hudson új párra lelt.

A harminc éves színésznő azonban nem erősítette meg a híreket, miszerint Madonna volt kedvesével, a baseball sztár Alex Rodriguezzel jár.

Kate mostanra viszont elég komolynak érezhette kapcsolatukat ahhoz, hogy a Yankees stadion közepén váltson csókot A-Roddal.

A harminc éves színésznő új kapcsolatáról eddig tehát csak pletykák keringtek, ami szerint Kate édesanyja Goldie Hawn nem nézi jó szemmel a kialakulóban lévő kapcsolatot.

- „Remekül megvannak. Kate fia is szereti Alexet, úgyhogy tényleg minden rendben van. Sokan úgy vélik, hogy Kate lett A-Rod talizmánja, mióta együtt vannak, mindig remekül szerepel a pályán!” – nyilatkozta a Daily Mailnek az egyik barát.

A románcot csak egyetlen ember ellenzi: Kate édesanyja, Goldie Hawn, aki szerint A-Rod soha nem volt hűséges és típus és nem is lesz az.

– „ Goldie attól tart, hogy megint összetörik a lánya szívét és ezt semmiképpen nem akarja.

Alex mindig is őrült nőfaló volt és Goldie elég tapasztalt ahhoz, hogy tudja, az ilyen férfiak nem szoktak megváltozni. Ráadásul Alexet a háta mögött csak A Menőnek hívják, mert durva szexpartikat rendez a New York-i lakásán.”
– mondta el egy családi barát.

Kate Hudson pucéran győzi meg a rendezőket?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.