Connor Cruise a Vörös hajnal remake-jében!

Képek! Tom Cruise fia ismét kamera elé áll!

Connor Cruise, Tom Cruise örökbefogadott fia ismét kamera elé áll: szeptembertől forgat a Vörös hajnal című épp negyedszázada bemutatott John Milius akciódráma felújításában.

2009.08.12 16:45MTI

A 14 éves sztárgyerek tavaly debütált Will Smith Hét élet című produkciójában.

A Vörös hajnal remake-je ismét jó lehetőséget kínál a Cruise-fiúnak, hiszen annak idején ez a film segített megalapozni Patrick Swayze és Charlie Sheen hollywoodi karrierjét is - emlékeztetett hétfőn a bbc.co.uk hírportál cikke.

Connor és Nicole Kidman!

Milius filmje a hidegháború vége felé született, s arról szól, hogy egy maroknyi tinédzser hogyan száll szembe a városkájukat megszálló idegen katonákkal.

A The Hollywood Reporter hétvégi jelentése szerint az új verzióban a kamaszok kínai és orosz katonákkal veszik fel a harcot.

Connor Cruise a csapat legfiatalabb tagját, Darylt alakítja majd.

A szereplők a következő pár hétben komplett katonai kiképzésben részesülnek, hogy felkészülten vágjanak bele a feladatba. A produkciót a tervek szerint 2010 szeptemberében mutatják be a mozik.

Tom Cruise tényleg szexfüggő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.