Kimondta a Top Gun sztárja: Leszbikus vagyok!

Ciki! Tom Cruise sármja nem hatott a leszbikus partnernőjére!

A színész hiába vetett be mindent partnernője elcsábításáért Kelly McGillis-t teljesen hidegen hagyta Tom Cruise. Kelly több mint két évtized után bevallotta: valójában a saját neméhez vonzódik.

Képekben a színésznő, akit nem kaphatott meg Tom Cruise! képgaléria

2009.05.04 20:00ma.hu

23 év telt el azóta, hogy Tom Cruise feltűnt a Top Gun című film főszereplőjeként, és akkor egy nagy kudarc is érte őt…bár mindenki rajongott érte, sajnos a színész Kelly McGillis-t, filmbéli partnerét képtelen volt elcsábítani. 

A lehetőség elszalasztása miatt is kapott szárnyra pletyka szinten, hogy Kelly McGillis esetleg a nőket szereti, ám a színésznő egészen eddig tagadta a vádakat. 

Az 52. életévébe lépő színésznő megdöbbentette a világot, hisz korábban kétszer is házasodott, és két lány boldog édesanyja, akiknek Fred Tillman, a színésznő második férje az apjuk. Ám ma már bátran vállalja másságát…- írja a Kiskegyed

Kelly McGillis különben Harrison Ford szerelmét is eljátszotta az Oscar-díjas, 1985-ben forgatott Szemtanú című filmben. Most, idősebb korára tálalt ki szexuális életéről…és bevallotta a People magazinban, hogy leszbikus.
 
- „ 12 éves lehettem, amikor rájöttem, hogy a nőkhöz vonzódom. Hosszú utat jártam be, amíg be mertem vallani, hogy leszbikus vagyok. Mindig azt gondoltam, hogy Isten megbüntet, amiért a nőket szeretem. Most egyedül vagyok, de a következő kapcsolatom biztosan egy nővel lesz.” - nyilatkozta az 51 éves színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.