Új családtag vigasztalja a színésznőt

Kisfiút szült a tragédia sújtotta Jennifer Hudson

Gyermeke született az Oscar-díjas énekesnő-színésznőnek - A 27 éves Jennifer Hudson kisfiúnak adott életet. A baba érkezése talán segít feldolgozni a sztárnak a pár hónapja történt tragédiát...

2009.08.12 09:50ma.hu

Babázik Jennifer Hudson - A sztárnak vőlegényétől, David Otungától született gyermeke hétfőn - adta hírül Jennifer Hudson sajtósa, aki a baba születésének helyét nem közölte.

A kicsi a David Daniel Otunga Junior nevet kapta. A mama és a baba is jól vannak.

A gyermek érkezése mindenképpen nagy öröm, ám Jennifer talán más módon nem is tenné túl magát azon a szörnyűségen, mely tavaly decemberben megváltoztatta életét.

A népszerű színésznő és énekesnő egyszerre vesztette el édesanyját, bátyját és unokaöccsét. Meggyilkolták őket, mégpedig a hírek szerint Jennifer sógora.

Az elsőként az American Idol-ban feltűnt Hudson érthetően teljesen összetört. Kedvesével, David-del még 2008 szeptemberében jegyezték el egymást.

Esküvőjüket Jennifer családja már nem érhette meg...

Ahogyan azt sem, hogy az Oscar-díjas sztár a 2009-es Grammy-gálán is díjazott volt.

A Dreamgirls sztárja és párja az énekesnő családjával történtek miatt leállították esküvőjük szervezését. Ma azonban már késznek érzik magukat ahhoz, hogy a boldogító igent kimondják.

Jennifer Hudson is búcsúzott Michael Jackson-tól...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.