A sztár élete boldog fordulóponthoz érkezett!

Szörnyű tragédia után esküvő: Jennifer Hudson férjhez megy!

Jennifer Hudson most talán boldog lehet! Bár néhány hónapja szörnyű tragédia történt a családjában édesanyjának és bátyjának meggyilkolásával, most újra van minek örülnie. Nemrég hatalmas szakmai is megtiszteltetés érte, hiszen díjazott volt a 2009-es Grammy-gálán, most pedig férjhez megy!

2009.03.31 19:10rtlbulvar.hu

Az énekesnő élete tehát igencsak rögös, de most újabb boldog fordulóponthoz érkezett. Szerelmével, David Otungával 2008 szeptemberében jegyezték el egymást, de a tragikus események miatt leállították az esküvő szervezését. 

Most azonban újra késznek érzik magukat ahhoz, hogy egy meghitt szertartás keretében kimondják egymásnak a boldogító igent. 

- " Én már tudom, mikor lesz az esküvő, de nem mondhatom el senkinek. Titok ."– mondta sejtelmesen Ryan Seacrest, Vanessa egyik jóbarátja.

A 27 éves énekesnő azt sem felejtette el, hogy honnan jött, és minek köszönheti az ismertséget. 

Az American Idolban boldogan segíti az új tehetségeket, és örömmel mondott igent arra, hogy egy ifjú tehetséggel duettezzen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.