A sztár fél családját kiirtották!

Ő volt? - Többszörös gyilkossággal gyanúsítják Jennifer Hudson sógorát

Ahogyan az már korábban is sejthető volt, a hírek szerint valóban William Balfour követte el a szörnyű gyilkosság-sorozatot: Jennifer Hudson sógora megölte a színésznő anyját, bátyját és 7 éves unokaöccsét is.

Megrendítő képek a gyilkosság helyszínéről képgaléria

2008.12.03 12:00ma.hu
Ő volt a gyilkos? - William Balfour, a sztár sógora - Fotó: The Sun

Hátborzongató - Október 24-én sokkot kapott az Oscar-díjas Jennifer Hudson nővére, Julia, amikor hazatért a család chicago-i otthonába.

Édesanyjukat és fivérüket vérbe fagyva találta a ház padlóján! Saját kisfia, Julian King pedig nyomtalanul eltűnt...

Az ünnepelt színésznő családtagjait fegyverrel végezte ki a brutális támadó, akinek kilétét már az elején sejtette a rendőrség. Sajnos Hudson mindössze 7 éves unokaöccse sem került elő élve.

A kisfiú szintén lőtt sebetől vérző holttestét egy elhagyatott autó hátsó ülésén találták meg pár nappal később a rendőrök, a város külterületén...

A gyilkos fegyver is előkerült, éppen a kisfiú holltestét rejtő furgon közelében.

Jennifer Hudson sógora, William Balfour eddig is képbe került a nyomozás során, állítólag szemtanúk is látták a fegyverrel a kezében. Október 29-én letartóztatták, azóta is fogságban van.

Büszke volt a lányára - Jennifer és a mamája

Hétfőn hármas gyilkossággal gyanúsította meg a rendőrség a férfit, aki már korábban is ült börtönben.

Emiatt a feltételes szabadlábra helyezés szabályainak megszegésére hivatkozva nem is engedték el, noha a helyi törvények szerint nem lehet őrizetben tartani valakit 2 napnál tovább, ha az illetőt nem gyanúsítják meg bűncselekménnyel.

Hogy a gyanú mi alapján született meg, még nem közölte a rendőrség. Egyelőre a bizonyítékok sem igazán meggyőzőek.

Hivatalosan meg nem erősített információ szerint Jennifer Hudson sógora nem hajlandó együttműködni a nyomozókkal és a hazugságvizsgálóba sem akar beülni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.