Az Oscar-díjas színésznő sok testiséget akar!

Jennifer Hudson: Még több szexet akarok!

Mint arról már korábban beszámoltunk Jennifer Hudson és vőlegénye végre kitűzték az esküvő időpontját. A tragikus eseményeket megélt színésznő pedig a napokban azt nyilatkozta, reméli, hogy házassága alatt még több Szexben részesül majd!

2009.04.03 15:20ma.hu

Ez azt is jelenti, hogy még több Szex és New York részre vágyik és nagyon szeretne játszani a népszerű film folytatásában! 

Az Oscar-díjas színésznő a mozifilm első részében Carrie Bradshaw személyi asszisztensét játszotta. Az első rész végén megtalálja a szerelmet és férjhez meg, csak úgy, mint Carrie. 

Most azt nyilatkozta, hogy minden vágya, hogy újra bekerüljön a stábba. A FemaleFirst című brit honlap információja szerint a színésznő már meg is kereste a producereket, Michael Patrick Kinget és Sarah Jessica Parkert, hogy jelezze szándékát!

Jennifer a napokban elárulta, hogy nagyon szeretné eljátszani újra Louise szerepét. 

- "Mondtam Michael Patrick Kingnek, hogy Luise igazán visszatérhetne St. Louisból New Yorkba" - közölte Jennifer. 

Jennifer Hudsontól amúgy sem áll távol a divat, hiszen ő tervezi például saját esküvői ruháját és egy korábbi interjúban elmondta, nagyon klasszikus stílusú ruhát tervezett, ami tradícionális lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.