Túl bizalmas a sztárok kapcsolata...

Kikészült - Beyoncé eltiltotta a párját Rihannától!

Alaposan felkapta a vizet a csinos énekesnő - Híre ment ugyanis, hogy férje, Jay-Z és Rihanna durva összeget ittak el egy bárban, de Beyoncé számára érdekesebb, hogy egymással hogyan viselkedtek...

Így fest most Rihanna! képgaléria

2009.07.27 15:20ma.hu

A minap egy londoni klub VIP-részlegében mulatott Rihanna és a rapper-producer Jay-Z, akik a közös munka kapcsán már évek óta ismerik egymást.

Úgy tűnik azonban, hogy az utóbbi időben a férfi neje, Beyoncé számára már bosszantóan sok időt töltenek együtt...

Rihanna és Jay-Z jóban vannak

Ráadásul a 21 éves barbados-i énekesnő és a producer egyáltalán nem volt szűkmarkú, és néhány barátjukkal együtt méregdrága italokat rendeltek.

A legborsosabb árú pezsgőt, vodkát és bort itták. Beyoncé azonban leginkább attól ment falnak, hogy a hírek szerint a férje és Rihanna meglehetősen bizalmas viszonyáról számoltak be a lapok.

Külön termet kértek és biztonsági embereket, hogy vigyázzanak rájuk - a klub egyik vendége a The Sun című lapnak arról is beszámolt, milyen meghitten beszélgetett egymással a két sztár.

Úgy hírlik, Beyoncé nem tűri tovább a bizalmas barátságot: megtiltotta párjának, hogy a stúdión kívül is találkozzon Rihannával!

Mit csinál Beyonce menyasszonyi ruhában?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.