Lelépett, de féltékeny az exére

Képek - "Anyaként nem tehetne ilyet" - Mel Gibson kiakadt randizó exnejére!

A hollywood-i szívtipró is produkál érdekességeket - Mel Gibson már azzal nagy feltűnést keltett, hogy pár hónapja nyíltan felvállalta, új kedvese van. Most azonban féltékeny válófélben levő feleségére!

Pillanatképek Mel Gibson és Robyn Gibson életéből képgaléria

2009.07.21 09:55ma.hu

Már jó ideje válófélben van Mel Gibson és neje, Robyn, mióta egyértelművé vált, hogy a színész-rendező megcsalta feleségét az orosz Oksana Grigorieva-val.

Robyn és Mel - még boldogan...

A viszony másfél évig tartott teljes titokban Gibson és a 39 éves énekesnő között.

Egy szép napon aztán árulkodó fotók nem jelentek meg a turbékoló párról...

Robynnak sem kellett több: közel 30 év együttélés után, azonnal beadta a válókeresetet.

Az asszony haragja érthető, hiszen Mellel hét gyermeket neveltek együtt. Most pedig Oksana is terhes - első gyermekét várja Mel Gibsontól!

Mégis, a színészt a National Enquirer szerint most érdekelni kezdte, mit csinál az exe. Robyn Gibson ugyanis szerelmes!

Oksanával - Gibson fülig szerelmes?

Az asszony egyik barátja mesélte el a magazinnak, hogy egy kaliforniai férfi udvarol neki, aki állítólag Robyn gyermekeinek is megtetszett.

Mel Gibson azonban tajtékzott a hír hallatán, és felháborodva hívta fel válófélben levő nejét, azt hangoztatva, hogy szerinte egy anya nem tehetne ilyet!

Robyn azonban kinevette.

Mel Gibson megdolgoztatta várandós kedvesét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.