Ez verte ki az asszonynál végleg a biztosítékot?

Képek: Vele jelent meg - Mel Gibson új kedvese terhes?!

Nem is titkolja már a sármos színész, hogy új szerelemre talált egy ukrán hölgy személyében - Mel Gibson Oksanával jelent meg egy filmbemutatón. A hírek szerint a lány négyhónapos terhes!

Mel Gibson új kedvesével jelent meg a filmpremieren! képgaléria

2009.04.29 09:45ma.hu

A minap kéz a kézben sétált be az X-Men Origins: Wolverine bemutatójára Mel Gibson az új barátnőjével, Oksana Grigorievával.

Bár a hírek korábban arról szóltak, hogy a sztár kedvese Oksana Pochepa, egy 24 éves modell, ezen a rendezvényen a harminckilenc éves ukrajnai hölggyel jelent meg Gibson.

A 24 éves modell - vele is hírbe hozták Gibsont

Oksana Grigorieva - volt Chernuha - Sarnsk Mordoviában született 1970-ben, és nevét Angliába költözése után változtatta meg, 1991-ben.

Tolmácsként dolgozott, és kapcsolatba került Timothy Daltonnal is. 1995-ben összeházasodtak, és két évvel később fiuk született, Alexander Peter.

A legfrissebb pletykák szerint azonban nem ez lesz Oksana utolsó gyermeke! Állítólag útban a kövekező - mégpedig Mel Gibsontól!

Oksana négyhónapos terhes és jelenleg egy Mel által finanszírozott luxusapartmanban él.

Talán ez volt az, ami végleg arra késztette Gibson feleségét, Robyn-t, hogy huszonnyolc együtt töltött év után beadja a válókeresetet...? A páros közt állítólag már három éve megromlott a kapcsolat, és külön élnek.

Az utóbbi hetekben kavartak azonban csak igazán nagy port a Mel Gibsonról és új, fiatal kedveséről született képek, melyhez nyilván a feleségnek is volt egy-két szava.

Kettejüknek összesen hét gyermeke született, a legfiatalabb mindössze tízéves.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.