Rémálmok gyötrik a színészt!

Neje simán tönkreteheti Mel Gibsont!

Mel Gibson megcsalási botránya óta folyik a válóper közte és felesége között...most kiderült: feleségének nagyon sok pénz jár a váláskor, miután csaknem három évtizednyi házasság után elege lett férje hűtlenkedéseiből.

2009.04.16 18:30ma.hu
Gibson felesége közös kisfiukkal, Tommal!

Robyn Gibson egyértelműen válni készül és azt mondja, az ellentét Mel és közte kibékíthetetlen. Az Oscar-díjas amerikai színész-rendező felesége, Robyn állítólag egy Los Angeles-i bíróságon már be is nyújtotta válási keresetét a közte és férje között kialakult kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, és kérte közös gyermekük, a 10 éves Tom felügyeletét is. 

Ő egyébként az egyetlen kiskorú gyermek a hétből. Robyn Gibson döntésében közrejátszhatott, hogy férjét nemrég félreérthetetlen helyzetben fotózták le egy bikinis hölggyel - írja a Kiskegyed. 

Az angol bulvárlapok már felvetették: előfordulhat, hogy csúnya válási procedúra vár a Hazafi című film sztárjára, mivel 28 évvel ezelőtt nem kötöttek egymással házassági szerződést. A kaliforniai törvények értelmében ilyen esetben a közös vagyon fele-fele arányban oszlik meg.
 
A hírek szerint Gibson többet fog fizetni feleségének, mint eddig bármelyik válófélben lévő sztár. Robyn Gibsonnak lesz miből új életet kezdeni: körülbelül egymilliárd dolláros vagyon feléből fog majd gazdálkodni.
 
Az 53 éves színész egyszer már majdnem életét vesztette egy autóbalesetben és néhány éve még egy öngyilkossági kísérlete is volt... azóta is rémálmok gyötrik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.