A lány beszél, a sztár persze tagad...

Dagad Mel Gibson válási botránya!

Mel Gibson felesége, Robyn 28 évnyi házasság után benyújtotta a válókeresetet. A döntés oka, Mel szeretője, a 24 éves Oksana Pochepa, aki most kitálal. A házassági krízis oka az állítólagos fiatal szerető, amit a sztár persze tagad.

A fiatal és dögös szerető erotikus képekben! képgaléria

2009.04.21 19:20rtlbulvar.hu

Oksana Pochepa viszont egyre többet csacsog a kapcsolatról… a lánynak a sztárhoz fűződő szerelme komolynak tűnik és azt reméli, hogy a kapcsolat tovább fog tartani, mint egy fellángolás. 

Mel Gibson az elmúlt években folyton más és más nőkkel mutatkozott a nyilvánosság előtt. Most 52 éves felesége nem kevesebb, mint 500 millió dollárt követel tőle a válásért. 

A színész szívesen elkerülte volna a nyilvánosságot, de a katolikus sztár most nem igazán tud menekeülni. Oksana vele ellentétben azonban szívesen teregeti ki a magánéletét. 

– " Ugyan mindketten nagyon különbözőek vagyunk, Mel egy felnőtt ember és pontosan tudja, hogy mit akar ."– pletykálta a 24 éves popsztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.