Gyűjti az Okszanakat a színész

Mel Gibsonnak egyszerre három orosz barátnője van?

Mel Gibson állítólag egy orosz hölgy miatt válik, de a nagy feltűnést keltő hír ismertté válása nyomán a sajtó legalább három szóba jöhető orosz nőt azonosított be: mindháromnak Okszana a keresztneve, s mindhárom zenész.

Képekben a szexi orosz szépség, Oksana Pochepa képgaléria

2009.05.02 08:47MTI

Az egyik - ez a legvalószínűbb - Okszana Csernuha, Timothy Dalton Mordvinföldről származó, barna hajú, 39 éves felesége, legalábbis rá hasonlít legjobban a Gibsonnal lefényképezett nő. Csernuha zongora szakon végezte a kazanyi konzervatóriumot. A másik "gyanúsított" Okszana Kolesznyikova Barnaulból, aki szintén zongorista, s annyi köze van Gibsonhoz, hogy producere a sztár Icon nevű cége. Kolesznyikova a nyugati sajtónak adott interjúkban sietett cáfolni, hogy közelebbi kapcsolatban állna Gibsonnal.

A legmeglepőbb személyiség az ügyben egy bizonyos Okszana Pocsepa, egy 24 éves orosz popcsillagocska - beceneve Akula, vagyis Cápa - aki maga állítja, hogy ő csábította el Gibsont a feleségétől. Előbb a The Sun című brit lapnak súgta meg édes titkát, majd Moszkvában sajtóértekezletet adott. Ott azonban lényegében csak annyi hangzott el, hogy nem akarja megelőzni a hivatalos bejelentést, s hogy Mel csodálatos férfiú.

Az ifjú hölgy mamája a Koszomolszkaja Pravda című lapnak úgy nyilatkozott, hogy nem avatkozik lánya magánéletébe, PR-menedzsere viszont azt mondta, majd később közölnek részleteket. Az általa megjelölt időpont - mint kiderült - egybeesett Okszana németországi vendégszereplésével, amely ilyen sajtófelhajtás után nyilván sikeres volt, hiszen ki ne lenne kíváncsi a nagy sztár barátnőjére?

A lap szerint már senki nem csodálkozik majd, ha Gibson horizontján hamarosan feltűnik még néhány hasonló "Cápácska", sőt, még akkor sem, ha mindegyiket Okszanának hívják majd, hiszen a sztárnak a hírek szerint még a válás után is mintegy 500 millió dolláros vagyona marad, ami nem kevés egy ifjú ragadozó számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.