A válófélben lévő színész Octo-Melnek hívja magát!

Mel Gibson nyolcadik gyermekét várja ukrán barátnője!

Mel Gibson megerősítette, hogy útban van nyolcadik gyermeke: a 28 évi házasság után válófélben lévő hollywoodi színész-rendező "Octo-Melnek" nevezte magát Jay Leno tévéműsorában az amerikai nyolcas ikrek anyjára utalva.

Képekben Mel Gibson és új barátnője együtt! képgaléria

2009.05.26 16:50MTI

Gibson a hétfő esti adásban beszélgetett a műsorvezetővel, aki kertelés nélkül rákérdezett az 53 éves színész magánéletével kapcsolatos pletykákra. Gibson elmondta, hogy házassága három éve ért véget, azóta él külön feleségétől, Robyntól. 

Szerencsétlen és szomorú dolognak nevezte a történteket.
 
-"Magam is vágtam a fát a házasságom alatt. Hibás vagyok" - ismerte el, de megjegyezte, hogy továbbra is baráti viszonyban van Robynnal, és együtt gondoskodnak hét gyermekükről. 

Leno faggatózására közölte, hogy barátnője, Oksana Grigorieva ukrán zeneszerző-énekesnő, akit lemezcége révén ismert meg tavaly, hamarosan betölti a negyvenet, és valóban gyermeket vár tőle.

Mel és új barátnője!

Grigorievának már van egy 12 éves fia az egykori Bond-sztártól, Timothy Daltontól, akivel korábbi hírek szerint évekkel ezelőtt szakított.
 
A farmert fehér inget és sötét zakót viselő Gibson jókedvűen és habozás nélkül riposztozott Leno minden kérdésére. Az újabb házasság firtatásra is megfelelt: 

- „Ugyan miért házasodnék meg másodszor is?” – ez volt a válasz az esküvőt firtató kérdésre. 

Azt is hozzátette, hogy feleségével, Robynnal már három éve külön élnek, ugyanakkor csodálatos asszonynak nevezte őt, és elárulta, hogy a mai napig jóbarátok. Robyn és Mel 28 évig voltak házasok, hat hete adták be a válókeresetet. A frigyből hét gyermekük született: Hannah, Edward, Christian, Willie, Louis, Milo és Tommy.

Itt talál még több cikket Mel Gibson szaftos magánéletéről és válásáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.