Jön a baba Adriana Limáéknál!

Friss hír! Terhes a világ egyik legszebb szupermodellje!

Adriana Lima hamarosan anya lesz! A világ egyik legkeresettebb szupermodellje, a Victoria Secret angyalkája első kisbabáját várja párjával, Marko Jaric kosarassal.

Képekben a szexis Adriana! képgaléria

2009.05.28 14:40ma.hu
Szemmel láthatóan boldogok együtt!

Alig ment hozzá barátjához, Marko Jaric kosárlabdasztárhoz Adriana Lima, már az első gyerek is úton van, tehát a világ egyik legszebb nője nemsokára búcsút int a modellvilágnak – legalábbis egy időre.
 
Adriana és férje a napokban jelentették be, hogy télen bővülni fog a család.– írja a celebuzz.com.

A lapnak a brazil modell sajtósa is megerősítette a hírt, Lima várhatóan télen hozza világra első gyermekét.
 
- „Adriana és Marko magukon kívül vannak a boldogságtól." – nyilatkozta a modell szóvivője az egyik amerikai magazinnak, majd hozzátette:
 
– " Ezt a remek hírt örömmel és izgalommal adják a világ tudtára, és boldogok, hogy végre igazi család lesznek”.

A brazil szupermodell és szerelme, Marko Jaric NBA sztár különben a szerelmesek hivtalos napján, február tizennegyedikén házasodtak össze.

Adriana a kifutón!

Izgalmas hírek a várandós celebekről- Nézze meg melyik sztár terhes épp?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.