Adriana Lima is elkelt!

Képek! A szupermodell férjhez ment!

Adriana Lima és NBA-s kedvese, Marko Jaric Valentin napon elszöktek és egy kis privát ceremónián kimondták a boldogtó igent. A leánykérés a lány születésnapján, az esküvő Valentin napon volt!

Adriana Lima a szuperszexi modell! képgaléria

2009.02.24 15:30mellesleg
Adriana újdonsült férjével!

- „Annyira izgatottak vagyunk a közös jövőnk miatt. A nyáron pedig hatalmas, romantikus lakodalmat tartunk, a barátainkkal és a családunkkal.” – mondja a Victoria’s Secret gyönyörű angyalkája.
 
A brazil modell és a szerb portoló 2006-ban ismerkedtek meg, és tavaly júniusban, Adriana 27. születésnapján jegyezték el egymást. 

Egyelőre még nem döntötték el, hogy az ara, avagy a vőlegény szülőhazájában tartják-e majd a lakodalmat.

A brazil szépség különben az egyik legjobban kereső topmodell Adriana Lima védjegye barna haja és vakítóan kék szeme.
 
Lanny Kravitz korábbi kedvese 15 évesen nyerte meg a Look of the Year versenyt, és hamarosan New Yorkba vitte a Ford modellügynökség.
 
A 21 éves lánynak nem szállt a fejébe a siker, gyakran jár haza, ahol elmondása szerint nem azért szeretik, amit csinál, hanem pusztán önmagáért. Adriana korábban érdekes nyilatkozatot tett a házasság intézményéről.

- „A jó házasság az a házasság, amelyben a férj füldugót, a feleség pedig szemellenzőt visel!”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.