Bulvárlap munkatársai vitték el a nénit!

Képek - Megdöbbentő: Brooke Shields anyját elrabolták az újságírók

Mélységesen fel van háborodva a csinos színésznő - A Kék Lagúna sztárja megdöbbentő esetről értesült a minap, édesanyját elrabolták az idősek otthonából, méghozzá a média munkatársai!

Szexis képekben a ma is szemrevaló Brooke Shields! képgaléria

2009.05.19 13:15ma.hu

Brooke Shields mamája dementiában, azaz időskori elbutulásban szenved, emiatt a színésznő kénytelen volt idősek otthonába adni őt. A 75 éves asszony a minap egyszerűen eltűnt az intézményből!

Brooke a rendőrségtől tudta meg: a National Enquirer című bulvárlap két munkatársa azt hazudta az édesanyjának, hogy jó ismerősei, s kicsempészték az öregek otthonából az asszonyt.

Az érettségiző Brooke és édesanyja egy régi fotón

Nem másért, mint hogy valamilyen szaftos sztorit szedjenek ki belőle a színésznőről!

Autókázni vitték a mamát, majd nem sokkal később az idősek otthona közelében, egy étteremben találták meg az asszonyt.

Brooke Shields jóformán sokkot kapott a történtektől, és a People magazinnak közleményt juttatott el, melyben hangot adott felháborodásának.

Nem rejtette véka alá, minden lehetséges jogi lépést megtesz az elkövetőkkel szemben, akik kihasználták édesanyja leromlott egészségi állapotát, hogy így húzzanak belőle hasznot.

Elítélendőnek és gusztustalannak nevezte, amit az anyukájával tettek - szerinte csak az tudja, milyen nehéz a helyzete, akinek a szülei szintén dementiában vagy Alzheimer-kórban szenvednek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.