Elszólták magukat a sztárok...!

Brad szörnyen táncol, Brooke-ot leosztja a férje - Képekben az árulkodó sztárok!

Aranyköpésekből a sztárok sem szűkölködnek - Különösen, ha egy kérdés felkészületlenül éri őket! A jobbik eset, ha derültséget okoznak, előfordul azonban az is, hogy beégnek. Íme a hét legjobb mondásai...

Sztárok, akik mondanak néha furcsákat... képgaléria

2008.02.15 15:30ma.hu
Jessica Alba

Angelina Jolie, amikor a Santa Barbara-i Nemzetközi Filmfesztiválon feltették neki a kérdést: ő vagy Brad Pitt táncolt-e jobban, azt felelte: "Körülbelül ugyanúgy táncoltunk....ugyanolyan rosszul!"

Új filmje, a The Hottie and the Nottie bemutatóján Paris Hilton a következőkkel kápráztatta el a közönséget színészi technikájáról: "Szerettem volna megmutatni valamit az életemből, felhasználni a filmvásznon...és rájöttem, ez tényleg működik!"

Meglepetést okozott Timbaland is, aki "gangsta" jelzővel illette Madonnát új albumának bemutatóján...Jessica Alba a Latina magazinnak adott interjújában kifejtette: "Szeretek mindig változatos, és főleg jellegzetes lenni. Úgy vélem, vicces, hogy a nők felpumpálják az ajkait vagy implantátumot tetetnek a mellükbe - de nem csodálkozom, hiszen ma mindenki úgy akar kinézni, mint mi."

Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld azzal magyarázta visszavonulását a filmezéstől egy Las Vegas-i show-ban: "Öreg vagyok, gazdag és fáradt." Anna Hathaway, a Neveletlen hercegnő sztárja egy divatshow-n tette tiszteletét, majd kifejtette: "Valahányszor ilyen rendzevényen járok, úgy érzem magam, mintha visszaesnék az általános iskola valamelyik osztályába. Azonnal azon kezdek rágódni, vajon hogyan nézek ki, jól igazítottam-e meg a ruhámat és mennyire elviselhető a frizurám!"

Lindsay Lohan, aki drog-és alkoholproblémái miatt több hetet töltött legutóbb is az elvonón, hazatérése után nem sokkal a Glamour magazinban nem kerülgette a forró kását: "Ha azt mondanám, hogy többé nem megyek be egy klubba sem, akkor hazudnék."

Brooke Shields a Parade magazinnak bevallotta: amikor legutóbb felkapta a fejét egy jól hangzó szerep láttán, a férje kritikusan megkérdezte tőle: "Komolyan gondolod, hogy besétálsz és megkapod a szerepet? Ahhoz 24 évesnek kéne lenned!..."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.