Címlapon pózol a sztár!

43 évesen is gyönyörű Brooke Shields!

Brooke Shilelds a Kék lagúna egykori sztárja nemrég a Shape Magazin címlapján pózolt, és alakja tökéletesebb mint valaha!

2008.08.29 09:50ma.hu
Brooke a Shape címlapján!

Brooke a Kék lagúna idején csupán 15 éves volt, ám a film bővelkedett erotikus és mezetelenkedős jelentekben. 

Az első sikerfilm után a színésznőt többször láthattuk a filmvásznon pucéran, például a Pretty Baby című filmben. Bár már nem meztelenkedik, most fürdőruhában láthatjuk a magazin címlapján! 

A kétgyermekes anyuka büszke lehet idomaira, hisz tökéletesen fest az újság elején. A színésznő 2003-ban és 2006-ban szülte meg lányait nagy szerelmének, Chris Henchy forgatókönyvírónak, akivel azóta is boldog házasságban élnek.

Megszabadult kalapácsujjától!

A sztár nemrég kés alá feküdt és megműttete azt a testrészét ami nem csak esztétikailag okozott neki gondokat és fájadalmat. 

Brooke-nak ugyanis csúnya kalapácsujja volt, ami megnehezítette azt, hogy szebbnél szebb trendi cipőket viseljen!
 
A színésznő most már jól érzi magát, és a műtét is sikeres volt! Jöhetnek a tűsarkú cipők!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.