Csupa csoki a sztár körül!

Brooke: A csoki olyan, mint a szex!

A sztár olyan helyen járt, ahol még a falak és a dísztárgyak is csokiból készültek. Brooke Shields is hivatalos volt a belga Godiva luxuscsokoládét gyártó cég Velentin-napi partijára!

2009.02.01 13:32rtlbulvar.hu

A rendezvényen egy csokival bevont szobában töménytelen mennyiségű édességet kínáltak a vendégseregnek. A falakat is étcsokival borították, és minden dísztárgy abból készült.

- A csoki, a nevetés és a szex is endorfint termel, szóval el lehet képzelni, mit műveltünk a teremben. Farkaséhes lettem, amíg a csokikkal tömött teremben bóklásztam. Egész életemben Godiva csokikra vágytam, és általában a férfi hódolóktól kaptam édességet. Meg is becsültem őket – mondta nevetve.

Brooke 2001-ben ment feleségül Chris Henchy-hez, akitől azóta két gyermeke született, az 5 éves Rowan és a 2 éves Grier.

Őket nem vitte magával a partira, de az ajándékcsokikból, amiket ott kapott, talán jut nekik is néhány kocka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.