A 42 éves sztár fájdalma: túl öreg!

Brooke Shields: Már nem lesz belőlem Jessica Alba!

Brooke Shields csak nemrég döbbent rá arra, hogy felette is eljárt az idő. A szépséges színésznő nem győzött csodálkozni, amikor nem a főszerepet, hanem a főhős édesanyja szerepét akarták ráosztani.

A dögös sztár fiatalon...és ma 40 év felett is gyönyörű! képgaléria

2009.04.22 16:45rtlbulvar.hu
Jelenleg a Rúzs és New Yorkban láthatjuk itthon!

A 42 éves sztár fájdalommal, de tudomásul vette, hogy már sosem lesz belőle Jessica Alba.
 
- " Régebben mindig én voltam a legfiatalabb a stábban. Csak nemrég szembesültem azzal, hogy már nem vagyok 26. A múltkor kaptam egy remek forgatókönyvet, és nagyon izgatott voltam, melyik szerepet kapom. Amikor megmondták, hogy a főhősnő anyukája leszek, akkor döbbentem rá arra, hogy már csak ez jut nekem." – mesélte derűsen a sztár. 

Brooke szerint az a legnagyobb probléma Hollywoodban, hogy az ő korosztályának nem írnak szerepeket. Létezik a fiatal generáció, aztán egy nagy űr után Diane Keaton és Glenn Close korosztálya jön. 

A Kék lagúna egykori sztárja azt sem érti, hogy miért a huszonéves Jessica Albával reklámoztatják a ránctalanítókrémeket. 

Mint mondja, akármennyit kenheti magát ezekkel a csodaszerekkel, sosem lesz belőle hamvas, huszonéves Jessica.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.