Miranda Christinét akarja!

Fotók - Eljegyezte barátnőjét a leszbikus "New York-i szingli!"

Sosem tagadta a Szex és New York népszerű sztárja, hogy a hölgyeket részesíti előnyben - Cynthia Nixon most meg is pecsételte kapcsolatát kedvesével, Christinével.

Örökifjú sztárok - A Szex és New York szinglijei képgaléria

2009.05.18 12:05ma.hu

Nem titkolja másságát és a melegek jogaiért is bátran kiáll, ha kell - Cnythia Nixon, a Szex és New York Mirandája egy hónapja eljegyezte párját, Christine Marinoni-t.

Cynthia és kedvese, Christine Marinoni

A nagy hírt nem maga jelentette be, szóvivőjén keresztül osztotta meg a nyilvánossággal. A páros már több mint hat éve van együtt.

Cynthia korábban férfival élt házasságban, egy angol professzorral. A népszerű sorozat sztárja a gyermekáldást is megtapasztalta, hiszen egy fia és egy lánya is van, Charles és Samantha.

Nem csoda, hogy ezek után leszbikusságának felvállalásával alapos döbbenetet okozott.

Cynthia Nixon azonban nemcsak azt nem osztotta meg korábban a nyilvánossággal, hogy a nőket is szereti.

Közel három évvel ezelőtt mellrákkal küzdött, de csak azután tudatta a dolgot a nagyérdeművel, hogy sikeresen legyőzte a kórt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.