Jön a sorozat második nagyjátékfilmes része!

Alig várjuk! 2010-ben jön az új Szex és New York-film!

Mint arról már korábban írtunk, hamarosan újra láthatjuk a négy szingli kalandjait a mozikban, ugyanis a Warner Bros és leányvállalata, a New Line bejelentése szerint 2010. május 28-án mutatják be a Szex és New York című népszerű sorozat nagyjátékfilmes verziójának második részét.

Ők a Szex és New York népszerű sztárjai! képgaléria

2009.04.06 15:40ma.hu

A folytatásról szóló híreket a férfifaló Samantha Jonest játszó Kim Cattrall jelentette be először, majd a hölgykoszorú legfontosabb szereplője, a Carrie Bradshaw-t megformáló Sarah Jessica Parker is megerősítette. 

A Szex és New York 2-ben rajtuk kívül visszatér Charlotte York és Miranda Hobbes, vagyis Kristin Davis és Cynthia Nixon is. A népszerű sorozaton alapuló első filmet 2008. májusában egyébként ugyanazon a héten mutatták be, amit a folytatás számára is kijelöltek.
 
A film ezt követően világszerte 415 millió dolláros bevételt hozott. A mozibemutató után a Szex és New York-nagyfilm DVD-kiadása is tarolt: Nagy-Britanniában például a leggyorsabban fogyó DVD lett 2008-ban.

A folytatás forgatókönyvírója és rendezője ugyanaz a Michael Patrick King lesz, aki az első részben is hasonló feladatokat látott el.
 
A Warner bejelentésével egy időben egyébként a konkurencia is előrukkolt a maga nagy hírével, és a Sonytól hivatalosan is megerősítették, hogy folytatják a Szellemirtók- és a Men in Black-franchise-t is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.