Sokk! Mellrákos volt a Szex és New York sztárja

Képek! Cynthia Nixon eltitkolta súlyos betegségét

A Szex és New York Mirandája felfedte titkát: két éve rákos sejteket diagnosztizáltak melleiben. Nem véletlen, hogy a színésznő a nagysikerű sorozat befejeztével elfordult a nyilvánosságtól.

Képek a sorozat sztárjairól képgaléria

2008.04.16 11:27ma.hu

Cynthia Nixon megbirkózott a rákkal. A színésznő betegségét csak szűk családi körének árulta el, nem akarta, hogy az újságok súlyos problémájáról cikkezzenek! 

-Nem akartam nyilvánossá tenni a betegségemet, amíg gyógyultnak nem nyilvánítottak. Egyáltalán nem akartam lesi fotósokat a kórháznál látni, ahol vasárnapokon kezeltek. Nem lepődtem meg a diagnózison, hiszen édesayámnak is ugyanez a betegsége volt, amikor 12 éves voltam. Mindig tudtam, hogy egyszer nálam is kialakul – vallotta be a vörös színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.