Ismert énekesnő a kékvérű új párja?

Fotók - Micsoda? Natalia Imbrugliát fűzi sms-ekkel Harry herceg?

Újabb meghökkentő hír a király család háza tájáról! - Harry herceg, aki nemrég szakított csinos szőke barátnőjével, Chelsy Davy-vel, állítólag egy igen ismert énekesnővel vigasztalódik...

Jó parti: a sármos Harry herceg képekben! képgaléria

2009.02.23 11:20ma.hu - Fotó: Daily Mail
Natalia lenne az új kedves?

Fürge ujjakkal pötyögi az sms-eket a huszonnégy éves Harry herceg mostanában!

Nem másnak, mint a csinos, ám nála tíz évvel idősebb énekesnőnek, Natalia Imbrugliának írogat, aki néhány éve Torn című dalával lovagolta meg a slágerlistákat.

A dalos pacsirta, aki állítólag már közel száz üzenetet kapott a hercegtől, a hírek szerint a születésnapi partiján melegedett össze Harry-vel.

A bulit egy héttel ezelőtt tartották, és a herceg jelmezben érkezett, mert nem akarta felfedni a kilétét - adta hírül a Daily Mail.

Harry szemmel láthatóan örült az sms-nek!

Harry egy, a lapnak név nélkül nyilatkozó ismerőse elárulta, hogy Natalia és Harry természetesen nem elégedett meg az sms-ezgetéssel, többször randiztak is.

A barát elmesélte, hogy a bulin Natalia és Harry csak egymással voltak elfoglalva, másnap pedig a herceg nem tudta leplezni örömét, amikor üzenetet kapott Imbrugliától.

A csinos énekesnő tavaly óta szingli, házassága a muzsikus Daniel Johns-szal ugyanis csődbe ment.

Előrevetíthető, hogy Natalia sem lophatja be magát túlságosan a királyi család szívébe: elvált nőként már eleve nem lesz szimpatikus számukra, feltéve persze, ha Harry esetleg őt választaná élete párjának!

Harry herceg két hónapja van egyedül, miután elváltak útjaik a szőke Chelsy Davy-vel, aki hosszú ideje, öt éve a fiú kedvese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.