Vége a kapcsoltnak- Szép volt, ennyi volt!

Hoppá- Harry herceget kidobták!

Sokan még felnőttként is várják a tündérmesék hercegét. A hús-vér herceg fiak azonban nem biztos, hogy a főnyeremény megütését jelentik. Legalábbis Chelsy Davy így gondolja, hisz kidobta Harry herceget!

2009.01.26 15:00mellesleg

Az zimbabwei születésű ifjú hölgy öt év után ugyanis menesztette. A szakítás állítólag botránymentes, barátságos volt. Az ok, nos, a rossz nyelvek szerint Chelsynek elege lett Diana kisebb fiának kicsapongó, playboy életstílusából. 

Ezzel szemben a hivatalos verzió az, hogy kapcsolatuk kifutotta önmagát. Akár így van, akár úgy, Harrynek nem lesz ideje ezen agyalni, hamarosan megkezdi helikopter pilótai kiképzését, mely bőséges elfoglaltságot ad majd neki az elkövetkezendő két és fél évben. 

A pár útjai már 2007-ben is különváltak egy időre, de akkor Harrynek még sikerült visszakönyörögnie elhidegült kedvesét.
 
A brit bulvársajtó korabeli beszámolói szerint II. Erzsébet királynő unokája napokig könyörgött hosszú és könnyes éjszakai telefonhívásokkal Chelsynek, hogy élesszék újra a románcot, és kérésének egy 150 fontos virágcsokor-költeménnyel is nyomatékot adott.

Végleg lezárták a kapcsolatot!

Most azonban Harry és Chelsy „baráti módon”, több napi egyezkedés után mégis úgy döntött, hogy véget vetnek a kapcsolatnak. Házasságról az ötévi románc idején, legalábbis komolyan, soha nem esett szó. 

Chelsy a londoni udvarban nem is volt egyértelműen népszerű, legalábbis nem annyira, mint Kate Middleton, Harry bátyjának, Vilmos trónörökösnek a barátnője. 

Palotabeli bennfentesek szerint az egyik fő gondot az okozta, hogy a papa, Charles Davy a Londonban páriaként kezelt zimbabwei elnök, Robert Mugabe jó barátja. 

E kapcsolatot ráadásul alaposan kihasználta elit vadászvendégeknek fenntartott zimbabwei szafariparkjai felvirágoztatásához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.