Bátyja nyomdokain halad a kisebbik trónörökös

Képek - Harry herceg helikopterpilótának áll!

Harry herceg önként vállalkozik rá, hogy bátyja nyomdokain haladva részt vegyen egy helikopterpilóta-kiképző tanfolyamon - jelentette be hétfőn az angol királyi család.

Jó parti: a sármos Harry herceg képekben! képgaléria

2008.10.28 11:30MTI

Erzsébet királynő 24 éves unokája, a trónörökösök listáján harmadik helyet elfoglaló Harry herceg önként szeretne csatlakozni az angol hadsereg légi hadtestéhez, az Army Air Corps-hoz, ezáltal lépve katonai pályafutásának következő lépcsőfokára.

Harry tud azért laza is lenni...

Harry mostani döntését megelőzte bátyja, Vilmos herceg alig egy hónappal ezelőtti bejelentése, miszerint kiképzésen fog részt venni annak érdekében, hogy a Királyi Légierő kutató-mentő részlegének "főállású" pilótája lehessen.

Mindenekelőtt egy válogatáson esik majd át a fiatalabbik herceg, hogy kiderüljön, alkalmas-e a pilótakurzus elvégzésére.

Amennyiben a királyi sarj, aki már sikeresen teljesített egy kezdeti pilótaalkalmassági tesztet, átjut az első rostán, januárban kezdheti meg a teljes kiképzést, majd a megfelelő képesítés megszerzése után az AAC egyik ezredéhez küldik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.