Ez ciki! Paris Hilton hoppon maradt!

Kijött a gyakorlatból? Harry herceg bénán randizik!

Jól cserbenhagyták a mostanában szingliként élő Paris Hiltont! A férfi, aki miatt hoppon maradt a szőkeség pedig nem más, mint Harry herceg, aki korábbi, hosszú kapcsolatából kilábalva úgy látszik elfelejtette, hogy milyenek is a szokások egy randi alkalmával...

A sármos Harry! Vajon ő lesz Paris legújabb hódítása? képgaléria

2009.02.09 14:40ma.hu

Múlt héten Londonban volt Paris legújabb „barátnőkereső” show-ja apropójából és egy estét Harry herceg társaságában szeretett volna eltölteni, ám a megbeszélt randi nem a tervek szerint alakult! 

Harry herceg ugyanis a találkát az utolsó percben egyszerűen elmondta, így Paris aznap este bizony hoppon maradt és még csak más programja sem volt! 

A randi éjfélkor lett volna, ám a herceg testőre telefonon hívta fel az örökösnőt azzal a szomorú hírrel, hogy a herceg sajnos nem fog Londonban tartózkodni aznap este! – írja a Femalefirst.

Paris és Harry legutóbb egyből megkedvelték egymást!

Paris a hírek szerint nagyon megkedvelte Harry-t, és nagyon csalódott volt, amikor megtudta, hogy lőttek a találkának.. 

Ám nem tartja kizártnak, hogy legközelebbi angliai útja során végre összehozhatnak egy randit, amire a herceg remélhetőleg el is megy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.