A sztár zsebében vaskos összegek vannak!

Paris Hilton: Rengeteget fogok vásárolni, bárhova is megyek!

Paris Hilton ígéretet tett: minden tőle telhetőt megtesz, hogy minél hamarabb magunk mögött hagyhassuk a globális gazdasági válságot. Azt fogja tenni, amihez a legjobban ért: vásárolni fog.

2009.02.05 14:30mellesleg
Vásárolni nagyon tud!

A multimilliomos szőkeség azt állítja, hogy vagyonát nem csappantotta meg a pénzügyi krízis. Zsebébe továbbra is vaskos összegek vándorolnak, hogy megjelenjen bizonyos szórakozóhelyeken. Ennek örömére megnyugtatta a világot, hogy nem kell félni: ő megoldja a válságot és ne féljünk amíg őt látjuk!

Mivel pedig megteheti, továbbra is őrült nagy vásárlásokat fog rendezni, így járulva hozzá a kereskedelem újbóli felélénküléséhez.
 
- "Nagyon ijesztő a jelenlegi gazdasági helyzet. Így azt tervezem, hogy segítségként rengeteget fogok vásárolni, bárhova is megyek." 

Ez az ígéret igazán megnyugtató!

Az örökösnő már több ízben bebizonyította, hogy mennyire „ komoly” a hozzáállása a világ dolgaihoz! A válság kezelésére tett javaslata is megmutatta, hogy szellemileg nincs épp a toppon! 

Egy korábbi interjúból például az is kiderült róla, hogy szerinte Gordon Ramsay, a híres szakács Anglia miniszterelnöke! 

Paris nemrég indította útjára az angol tévében bizarr valóságshowját, melyben legújabb legjobb barátnőjét keresi. Ha már Anglia, akkor a műsor keretein belül megkérdezték Parist is arról, hogy ki az ország miniszterelnöke. 

A gazdag szöszi csípőből azt válaszolta, hogy Gordon Ramsey! A válaszon nagyon nevettek a stábtagok, nem is bírták ki, hogy ne kérdezzenek még egy dolgot, mégpedig azt, hogy mi Essex? 

Paris azonban nem tudta, hogy ez egy angliai megye, így csak meregette a szemeit és megkérdezte, hogy mi a manó az az Essex? 

Erre csak ennyit reagált: 

- "Az emberek azt hiszik, hogy amit a tévében láttak, az a hülye liba, az én vagyok. De én egy szerepet játszottam. Nem vagyok ostoba!" - fakadt ki nemrég.

Szerelmi élete miatt is sokan kritizálták, ám úgy tűnik most is ad okot a pletykákra! Paris ugyanis ex pasija, Benji háza táján keresgéli új partnerét is. 

Az egykori szeretőket, Parist és Benji Maddent lencsevégre kapták, amint az egyik legrangosabb focibajnokságon, a Super Bowlon kart-karöltve jelentek meg. Január 31-én rendezték a floridai Tampában a neves eseményt. Paris egy modell partin billegett, miközben Benji tekerte a lemezeket, ugyanis ő volt a sztár DJ. 

- " Mi jó barátok vagyunk. Imádom ezt a nőt, nagyon boldog vagyok. Mostanában a munkára koncentrálok és a Good Charlotte dalain dolgozom gőzerővel." – árulta el Benji Madden. 

A rocker és a szállodaörökös között azonban úgy tűnik mégsem lobbant újra a szerelem, ugyanis Benji Amanda Bynes-szel, Doug Reinhardt előző barátnőjével randizgat. 

Azonban kiderült, hogy a fiatalok párt cseréltek, ugyanis Parist Pamela Anderson partiján Douggal látták ölelkezni és csókolózni, sőt éjjel együtt tűntek el a buliról. Ez nagyon furcsán hangzik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.