Véget ért a viharos szerelem

Képek! Harry herceg és Chelsy szakított

Harry herceg és barátnője, Chelsy Davy öt év után szakított egymással - jelentették be a királyi családhoz közel álló forrrások szombaton.

Képekben a sármos herceg! képgaléria

2009.01.25 15:16MTI

A Clarence House - Harry apjának, Károly hercegnek a rezidenciája - nem kívánta kommentálni a brit trónöröklési sorban harmadik helyet elfoglaló herceg döntését. 

Chelsy és Harry - akik egyszer már különváltak 2007-ben - három héttel azután hozta meg döntését, hogy hazatértek Mauritius szigetén töltött vakációjukról - áll a News of the World című lap online oldalán. Az újság értesülése szerint a 23 éves joghallgató Davy azt mondta a barátainak, hogy nem tudja már elviselni barátja életmódját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.