Mi a sztár 32 éves házasságának sikere?

Sean Connery: Ne beszéld az asszony nyelvét!

Sean Connery receptje: egymás nyelvének nem beszélése Sir Sean Connery 32 éves házassága sikerét abban látja, hogy kezdetben nem is tudtak beszélgetni feleségével - és később sem rajta múlt a szóbeli kommunikáció dandár része.

2009.01.08 18:30ma.hu

Az egyik legsármosabb egykori James Bond sztár annak ellenére vette feleségül 1975-ben a francia festőnőt, Micheline Roquebrune-t, hogy egyáltalán nem beszélte párja nyelvét. 

Connerynek meggyőződése, hogy a nyelvi különbségek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy házasságuk ilyen sikeres lett, hiszen valójában nagyon különböznek egymástól.
 
- „Hiába feleakkora mint én, akkora temperamentum szorult belé, hogy csak lesek! Egymás teljes ellentétei vagyunk, és végül szerintem az tartott össze minket ennyi éven keresztül, hogy egy szót sem beszélek franciául. Vallom, hogy ami egykor hendikepnek indult, az tulajdonképpen isteni adománnyá vált” - véli a 78 éves Connery. 

A veterán színésznek egyébként ez a második házassága, az első 1962-től 1973-ig tartott Diane Cilentóval.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.