Még mindig tagadják, hogy együtt vannak

Hoppá - Madonna meghívta a pasiját is karácsonyra?

Okoz még meglepetéseket Madonna - A már válását megelőzően is szárnyra kelt hírek egyre szövevényesebbek...A popdíva állítólagos szerelme állítja, csak barátok, ehhez képest a sztár karácsonyozni sem akar nélküle...

Képekben Madonna vadító riói koncertje! képgaléria

2008.12.17 10:00ma.hu

Bár Madonna legszívesebben már New York-ban ülne új otthonában, beleegyezett, hogy volt férje, Guy Ritchie kívánsága szerint Londonban töltsék az ünnepeket a gyerekekkel.

Így egykori párja - aki állítólag már hetek óta nem látta a csemetéket - bőven tölthet időt a kicsikkel.

A popdíva azonban úgy tűnik, mindent elkövet, hogy kárpótolja magát a rá váró, kissé kellemetlen napokért: megkérte az amerikai baseball sztár Alex Rodriguez-t, hogy találkozzanak a brit fővárosban karácsonykor - adta hírül a The Sun.

Alex Rodriguez és Madonna: mi van köztük?

Lehet, hogy nem alaptalanok a pletykák, miszerint a családos sportoló és Madonna közt már két hónapja alakulgat valami?

A popdíva és Rodriguez is tagadják a dolgot, ám tény, hogy több gyanús jele is volt már a közelmúltban annak: igen szoros viszonyt ápolnak.

Alex feltűnt Madonna Miami-ban adott koncertjén is, s bár nem volt egyedül a közönség soraiban, nem a felesége, hanem Madonna egyik közeli barátnője kísérte el...

A popsztár legutóbb a brazil fővárosban adott fergeteges koncertet, innen repül Londonba december 23-án a gyerekek, Rocco, David Banda és Lourdes társaságában.

A The Sun forrása szerint Madonna már elintézte azt is, hogy Alex Rodriguez szállást kapjon az egyik ismert londoni hotelben. A sztár állítólag nem akarja, hogy a sportoló ne töltse szeretteivel a karácsonyt, de a maga számára is kellő időt szeretne biztosítani, hogy kettesben lehessenek...

Alex Rodriguez egyébként szakított a feleségével, Cynthiával, miután először összeboronálták Madonnával...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.