Sikerült megnyerniük a popdvát maguknak!

Szexis képek- Madonna dögösen volt franciás!

Elkészültek az első képek a Vuitton 2009-es kampányához. Mint ismeretes, a főleg luxuskivitelű táskáiról elhíresült Vuitton cégnek sikerült Madonnát megnyernie a jövő évi kampány reklámarcának.

Madonna korábban a Versace arcaként is megmutatta dögös oldalát! képgaléria

2008.12.05 15:30ma.hu

A popdíva grandiózus koncertjei, és máig töretlen vonzereje révén teljesen elbűvölte a reklámkampány hűvös szakembereit, akik úgy vélték, szóba sem jöhet más. Maguk a képek egy hamisítatlan, füstös kis francia bisztró hangulatát idézik meg. 

A sorozatot Steven Meisel készítette, aki Madonna 1992-es Sex című, az Erotica albumot kísérő könyvét is fotózta: a szoftpornónak is beillő, egy domina nevében írt alkotásban imitált meleg- és szadomazo-pornó jelenetek is szerepeltek. 

Igaz, Meisel fotózta az amerikai Vanity Fair májusi címlapját is, amelyen szintén Madonna szerepelt, pornófelhangok nélkül.

Fotó: Louis Vuitton

6,5 millió fontot, azaz több mint kétmilliárd forintot kasszírozott Madonna azért, hogy a Louis Vuitton tavaszi/nyári kampányának arca legyen. 

Madonna nem először adja az arcát divatkampányokhoz: korábban a Gappel, az H&M-el, a Versacéval és a Max Factorral is összeállt.
 
A legutóbbi album révén pedig a Vodafone Live! szolgáltatásának zeneletöltéseit népszerűsítette: a mobilos felületen Hard Candy áprilisi megjelenése előtt elérhetővé váltak exkluzív számok. 

A Louis Vuitton „Core Values” kampánya számára az elmúlt hónapban Annie Leibovitz sztárfotós fényképezte Sean Conneryt, Andre Agassit, Keith Richardst, Sofia Coppolát és Francis Ford Coppolát, illetve Mihail Gorbacsovot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.