Ellopták a pop nagyasszonyától az intim fotókat!

Az enyves kezűnek lakolnia kell - Kártérítést kap Madonna

Ellopták a pop nagyasszonyától a házassági fotóit, miután zártkörű volt a rendezvény, az enyves kezűnek lakolnia kell. Kártérítést ítélt meg Madonnának hétfőn a londoni Legfelsőbb Bíróság az énekesnőtől ellopott házassági fotók ügyében.

Madonna ötve évesen is szuperszexisen néz ki! képgaléria

2008.12.10 11:20ma.hu
Madonna és Guy!

A popsztár összesen 5 millió fontot (1,5 milliárd forint) követelt, amiért egy brit bulvárlap megjelentette a 8 éve, a filmrendező, Guy Ritchie-vel kötött zártkörű esküvőjén készült fotókról készült másolatokat. 

A kártérítési összeget a bíróság egyelőre nem határozta meg, a döntés jövőre várható. A 26 képet Madonna egyik lakberendezője, a Los Angelesben élő Robert Joseph Wilber lopta el a popsztár amerikai, Beverly Hills-i otthonából. 

A lakberendező másolatokat készített a fotókról. A kópiák ezután egy közvetítő, Bonnie Robinson által kerültek a Mail on Sunday nevű laphoz, amely októberben azon a napon publikálta őket, amikor Madonna és Guy Ritchie bejelentette, hogy elválnak egymástól. A sztárpár válását novemberben mondták ki Londonban. 

Madonna és Guy Ritchie 2000. december 22-én házasodott össze egy skóciai kastélyban rendezett pazar ceremónián. 

A zártkörű eseményen csak egy fényképész, Jean-Baptiste Mondino készíthetett fotókat, amelyeket személyes ajándékként adott át Madonnának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.