A gyerekek kedvéért fegyverszünetet köt a díva!

Képek - Kénytelen lesz egymást nézni Madonna és Guy karácsonykor

Meglepő - Lehet, hogy mégis együtt tölti az idei karácsonyt a frissen elvált sztárpár? Madonna és Guy Ritchie állítólag közös szentestére készülnek, persze, nem maguk miatt.

Madonna és Guy Lourdes-szel, Roccóval és David-del képgaléria

2008.12.15 11:20ma.hu

Igen gyorsan elrendezték az év válását egymás közt - Madonna és Guy Ritchie mielőbb túl akartak lenni az egészen. Személyesen meg sem jelentek a tárgyalóteremben, csak jogi képviselőik voltak ott.

A hírek szerint az egykori álompár már nincs a legjobb viszonyban egymással - enyhén szólva -, ennek ellenére azonban lehet, hogy mégis együtt töltik az ünnepeket.

Régi emlék: itt még együtt a boldog família

Gyermekeiket ugyanis a válás némileg elszakítja egymástól, hiszen míg a tervek szerint Madonna New York-ban folytatná életét lányával, Lourdes-szel, a pár másik két gyermeke ingázna az édesanyja és édesapja közt.

Rocco
Guy és Madonna egyetlen közös gyermeke, de az afrikai David Bandát is együtt fogadták örökbe.

A gyerekek iskoláztatását illetően most is vannak viták a szülők közt, hiszen a rendező szerint a kicsiknek jobbat tenne, ha továbbra is Londonban taníttatnák őket...

Remélhetőleg mindez idővel rendeződik majd - Most úgy tűnik, hogy a család ismét együtt díszíti majd a karácsonyfát, a papa, Ritchie angliai házában, sőt, pár napig ott is maradnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.