Behatoltak Katie Holmesék otthonába!

Döbbenet- Tom Cruise-t egy veterán zaklatta!

Távoltartó végzést hozott a bíróság egy veterán ellen, mivel többször is zaklatta Tom Cruise-t. Edward Van Tassel három alkalommal követett el magánlaksértést, ennyiszer hatolt be a színész Beverly Hills-i otthonába.

Tom Cruise felesége Katie és gyermeke téli hangulatban! képgaléria

2008.12.15 15:45mellesleg
Tom a családját is félti!

Állítólag mindössze az a cél vezérelte, hogy átadjon egy levelet, amiben a háborús veteránok gondjairól írt.
 
A bíróság úgy határozott, Van Tassel nem mehet többé Tom Cruise közelébe. A 29 éves ex-katona leszerelése előtt Irakban szolgált. Nem először gyűlik meg a baja a törvénnyel, egy hónappal ezelőtt egy autópálya forgalmát tartotta fel órákig, pisztollyal és zászlóval hadonászva. 

Természetesen akkor is letartóztatták, jelenleg egy veteránkórházban ápolják, ahol pszichiátriai kezelést kap.

Mostanában az a hír járja, hogy Tom Cruise és Katie Holmes nem csak egy kisbabát szeretnének nevelni. A tündéri Suri után a színész szívesen ringatna még egy gyerkőcöt, már csak Katie-t kéne meggyőznie... 

Úgy tűnik ugyanis, hogy Katie Holmes nem rajong annyira az újabb baba ötletéért, mint férje. Mai napig sem igazán tudni, mi is zajlik Tom Cruise és neje házasságában A felszínen úgy tűnik, minden remek, ám a színésznő barátai már többször hangot adtak annak, aggódnak Katie-ért. 

Holmes ugyanis már nem a régi, és ennek szemmel látható jelei is vannak - a csinos, vidám fiatal lányból túl komoly felnőtt lett, s bizony külsőre is igen sokat változott - inkább hátrányára, mint előnyére... főleg a frizurája és az öltözködési stílusa bánja ezt a házasságot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.